Λαμπερός γάμος για τον Κωνσταντίνο Τσιατσούλη και τη Γεωργία Τάρλα

Ο Κωνσταντίνος Τσιατσούλης και η Γεωργία Τάρλα αποφάσισαν να παντρευτούν, σφραγίζοντας την αγάπη τους μια όμορφη, φθινοπωρινή μέρα. Ο γάμος τους έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας κι όλα ήταν μαγικά κι όμορφα. Ένας γάμος με φαντασία, έμπνευση που απέπνεε κάτι μαγικό. Φταίει άλλωστε και αυτό το βλέμμα ευτυχίας που φαίνεται στα μάτια του ζευγαριού, το οποίο μας παρασύρει.

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και περιτριγυρισμένοι από όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα ο Κωνσταντίνος (γιος του Θανάση Τσιατσούλη και της φοροτεχνικού Ρούλας Τζάνη) και η Γεωργία απόλαυσαν την κάθε στιγμή με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους σε κάθε στιγμιότυπο. Το ζευγάρι ένωσαν με τα δεσμά του γάμου οι κουμπάροι τους Δημήτρης Ζωγράφος και Ζωή Καπετάνιου.

Μετά την τελετή, το ταιριαστό ζευγάρι διασκέδασε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα τη γιορτή της αγάπης του… στο ξενοδοχείο “Ευβοϊκή Ακτή” στα Πολιτικά Ευβοίας όπου έγινε η δεξίωση του γάμου τους.

Φωτογραφίες Αλέξανδρος Ζωγράφος.

Νυφικό Βάσω Οικονόμου


Κωνσταντίνε και Γεωργία σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Άπειρες ολόθερμες ευχές για έναν “βίον ανθόσπαρτον”, ανέφελο και τρισευτυχισμένο.