Κυριάκος Βελλόπουλος: Από την Τρίκκη έρχεται η νίκη-Πολυπληθής η πολιτική εκδήλωση στο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ

Έχοντας σύνθημα «Από την Τρίκκη έρχεται η νίκη» ενημέρωσε για τις θέσεις και το πρόγραμμα του νεοσύστατου κόμματος «Ελληνική λύση» τους δεκάδες οπαδούς του ο επικεφαλής του και πρώην Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.«Ήρθαμε στα Τρίκαλα για να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο απ’ ότι κάνουν οι άλλοι. Οι άλλοι απλά λένε ψέματα, εμείς λέμε αλήθεια. Αυτή είναι η διαφορά μας. Πήγε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη, ζει στο δικό του κόσμο ο άνθρωπος, ήταν η μέρα του βέβαια, ήταν η  ημέρα των ψεμάτων, τα ίδια υποσχέθηκε τα ίδια είπε. Ψέματα λέει κι αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο» τόνισε και πρόσθεσε «Θα έρθει ο κύριος Μητσοτάκης το επόμενο Σαββατοκύριακο από ότι ξέρω στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τα ίδια θα πει κι αυτός. Ψέματα γιατί χωρίς πρόγραμμα και χωρίς οργάνωση και χωρίς δομή δεν μπορεί να δώσει λύση στη χώρα. Δεν έχουν πρόγραμμα. Αυτό είναι το πρόβλημα τους και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να «διαχειριστούν τις εντολές» της Ευρωπαϊκής Ενώσεως οι οποίες είναι εντολές των δανειστών στυγνές, αδίστακτες και αιμοβόρες».

«Ο κύριος Τσίπρας είναι τυφλός, δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει τι του γίνεται. Άρα ένας ψεύτης αποφασίζει για την μοίρα του ελληνικού λαού με ψέματα. Θα δούμε ότι το ’18,  απ’ ότι  φαίνεται τουλάχιστον, θα είναι μία περίεργη χρονιά.

Ίσως να έχουμε εκλογές. Το ζήτημα δεν είναι να έχουμε εκλογές. Το ζήτημα είναι από τις εκλογές να ξεκινήσει μία νέα αρχή για την Ελλάδα και να βρεθεί μία λύση στο μεγάλο πρόβλημα των Ελλήνων. Να μην κόβονται συντάξεις, να μην κόβονται μισθοί, να μην πεινάει ο αγρότης, ο κτηνοτρόφος. Να μπορέσουμε επιτέλους με ένα πρόγραμμα σοβαρό όπως έχει η Ελληνική Λύση να ανοικοδομήσουμε τη χώρα γιατί θα παραδώσουν την χώρα καμένη, γιατί θα έρθουν και οι άλλοι και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο» υπογράμμισε σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως σημείωσε το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το μνημόνιο. «Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν παράγουμε. Μία χώρα η οποία τα τελευταία 16 χρόνια έχει κάνει 720 δισεκατομμύρια € εισαγωγές που σημαίνει γάλα τυρί σιτάρι βασικά είδη καταναλώσεως και δεν έχει επάρκεια και αυτάρκεια αγαθών έχει πρόβλημα.

Εμείς λοιπόν λέμε ότι το θέμα δεν είναι μνημονιακό. Το θέμα δεν είναι απλά να δώσεις μία λύση. Είναι να παράγεις πλούτο ώστε να μειώσεις την φορολογία, να κατέβει ο φόρος όσο πιο χαμηλά γίνεται για να μπορεί να κινηθεί η οικονομία».

“Την Ελλάδα την κυβερνούν άεργοι, άνεργοι, άψητοι τύποι. Για να το πω πολύ απλά. Όταν ένας άνθρωπος ο οποίος κυβερνά μια χώρα δεν έχει δουλέψει μια μέρα στη ζωή του, δεν έχει ζοριστεί για να βγάλει μεροκάματο, στην πρώτη δυσκολία θα γονατίσει στα τέσσερα γι’ αυτό τους βλέπετε να γονατίζουν στα τέσσερα γιατί δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους ποτέ. Δεν ξέρουν τι σημαίνει αγώνας τι σημαίνουν μόχθος, τι σημαίνει κόπος,  τι σημαίνει διαπραγμάτευση, τι σημαίνει στην ουσία εργάζομαι” επισήμανε.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το από πού προέρχονται οι υποστηρικτές του κόμματος δήλωσε: «Η δική μας φιλοσοφία είναι η εξής για μας δεν υπάρχει ούτε δεξιά ούτε αριστερά, υπάρχει μόνο Ελλάδα. Το ζήτημα μας είναι η Ελλάδα μπροστά. Πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Ελλάδα. Αυτή είναι η άποψή μας δεν μας ενδιαφέρει το δεξιά και αριστερά»

Όσο για τα μηνύματα που λαμβάνει από τις περιοδείες που πραγματοποιεί; “Εγώ προκαλώ οποιοδήποτε άλλο, μικρό ή μεγάλο να δει αν στις εκδηλώσεις που γίνονται έχει κόσμο είδατε πόσο κόσμο έχει μέσα. Γέμισε η αίθουσα μέσα κι έξω. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ήρθε να ακούσει. Το αν θα ψηφίσει είναι άλλο πράγμα. Εγώ θέλω να μας ακούσουν,  να διαβάσουν το πρόγραμμά μας και να επιλέξουν με βάση τη λογική. Όχι με βάση το θυμικό. Και για μένα από την Τρίκκη  θα έρθει η νίκη» ανέφερε.