Κυρά-Σαρακοστή
ΥΛΙΚΑ:
3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΑΤΙ ΨΙΛΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΠΛΑΣΤΗ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΧΟΥΣ 1/2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ 30′ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 160° C.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΨΗΝΕΤΑΙ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ.