Κρουτόν με κουλούρι Θεσσαλονίκης

Δεν το πίστευα όταν τα είδα στην Βασούλα ότι τα κουλουράκια Θεσσαλονίκης θα ήταν τόσο νόστιμα κρουτόν.
Τα δοκίμασα και ενθουσιάστηκα και γι αυτό σας τα παρουσιάζω.
Υλικά
3 κουλούρια Θεσσαλονίκης
πάπρικα
ρίγανη
αλατοπίπερο
μείγμα μπαχαρικών για ψητά
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Κόβουμε τα κουλουράκια σε ροδελίτσες.
Εγώ είχα θαλασσινό αλάτι Κυθήρων.
Ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί και κάνουμε ένα μασαζάκι.
Τα απλώνουμε σε ταψάκι μα λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στους 200 για 12-15 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και τα αποθηκεύουμε σε ένα βαζάκι.

Καλή επιτυχία.

Βασούλα σ’ ευχαριστώ για ακόμα μια φορά με τις συνταγάρες σου
https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/pcb.1930364460536100/1930364057202807/?type=3&theater

 

Την συνταγή και τις φωτογραφίες μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).