TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κρέπες με ζαμπόν-τυρί κ κρέμα γάλακτος

Ιούν 13, 2015
in Μαγειρική
Κρέπες με ζαμπόν-τυρί κ κρέμα γάλακτος
62
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

 

Υλικά για τις κρέπες : 

Για τη ζύμη:

  • 1 μεγάλο ποτήρι αλεύρι
  • 1 μεγάλο ποτήρι γάλα
  • 1 αυγό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη

Για το ψήσιμο της κρέπας:

  • 1 τηγάνι διαμέτρου 18-20 εκατ.
  • βούτυρο

Πως τις κάνουμε τις κρέπες (εκτέλεση):

Κρέπες: χτυπάτε μαζί όλα τα υλικά της ζύμης σ” ενα μπολ. Αφήνετε το χυλό να σταθεί για 30 λεπτά           σε δροσερό σημείο. Ψήνετε τις κρέπες σε δυνατή φωτιά, σε πολύ ζεστό τηγάνι, που ανά μία κρέπα           αλείφετε το τηγάνι με βούτυρο.

Υλικά για την γέμιση : 

  • ελαιόλαδο
  • μία πιπεριά Φλωρίνης
  • ένα φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 7 φέτες ζαμπόν κομμένα σε κύβους
  • μισό ποτήρι κρέμα γάλακτος
  • 10 φέτες τυρί για τοστ κομμένο σε κύβους

Εκτέλεση γέμισης :

Σε ένα τιγάνη βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε την πιπεριά, το κρεμμυδάκι και το ζαμπόν για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί.  Αφήνουμε να λιώσουν τα τυριά και να δέσει η κρέμα γάλακτος.

Υπόλοιπα υλικά συνταγής :

1) 8 κρέπες από αυτές που ετοιμάσαμε ή κατεψυγμένες

2) την γέμιση της αρεσκείας μας ή αυτή που ετοιμάσαμε παραπάνω

3) 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ή (100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος και 100 γραμμάρια γάλα            εβαπορέ αδιάλυτο) , για να ρίξουμε από επάνω

4) Λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του σκεύους ψησίματος εκτός αν βάλουμε αντικολλητικό χαρτί .

5)   Επιπλέον κασέρι για το πασπάλισμα από πάνω.

Εκτέλεση συνταγής :

Παίρνουμε μία μία την κάθε κρέπα, την ανοίγουμε και βάζουμε από μια μεγάλη κουταλιά της σούπας γέμιση στο κέντρο της σχηματίζοντας τη διάμετρό της. Κατόπιν την τυλίγουμε σε ρόλάκι. Το ίδιο κάνουμε για όλες τις υπόλοιπες μέχρι να μοιράσουμε ισόποσα τη γέμιση σε κάθε μία. Τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο σκεύος ψησίματος, πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο κασέρι, τόσο ώστε να τις σκεπάσει και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

Ψήνουμε  για 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς στο αερόθερμο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο ξενώνας ” Μαργαρίτα “.

 

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Κέικ κρέμα-κεράσι
Μαγειρική

Κέικ κρέμα-κεράσι

Ιούν 22, 2025
Γλυκό κουταλιού κίτρινη κολοκύθα
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κίτρινη κολοκύθα

Ιούν 21, 2025
Next Post
Εισβολή ληστών σε ξενοδοχείο με καλάσνικοφ

Εισβολή ληστών σε ξενοδοχείο με καλάσνικοφ

Επέζησε μετά από επίθεση δεκάδων χιλιάδων μελισσών

Επέζησε μετά από επίθεση δεκάδων χιλιάδων μελισσών

Δουλέμποροι στην Τουρκία πωλούν ελληνικό «τουριστικό» οδηγό σε μετανάστες

Δουλέμποροι στην Τουρκία πωλούν ελληνικό «τουριστικό» οδηγό σε μετανάστες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd