TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κρέπες με συκωτάκια πουλερικών

Ιούν 11, 2015
in Μαγειρική
Κρέπες με συκωτάκια πουλερικών
Share on FacebookShare on Twitter

krepes sykwtakia

Υλικά για τις κρέπες : 

Για τη ζύμη:

  • 1 μεγάλο ποτήρι αλεύρι
  • 1 μεγάλο ποτήρι γάλα
  • 1 αυγό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη

Για το ψήσιμο της κρέπας:

  • 1 τηγάνι διαμέτρου 18-20 εκατ.
  • βούτυρο

Πως τις κάνουμε τις κρέπες (εκτέλεση):

Κρέπες: χτυπάτε μαζί όλα τα υλικά της ζύμης σ” ενα μπολ. Αφήνετε το χυλό να σταθεί για 30 λεπτά           σε δροσερό σημείο. Ψήνετε τις κρέπες σε δυνατή φωτιά, σε πολύ ζεστό τηγάνι, που ανά μία κρέπα           αλείφετε το τηγάνι με βούτυρο.

Υλικά για την γέμιση :

  • 300 γρ. συκωτάκια πουλερικών
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγο ελαιόλαδο
  • ένα ποτήρι κόκκινο κρασί

Εκτέλεση γέμισης :

Βράζουμε τα συκωτάκια. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με λάδι το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο. Ρίχνουμε και τα ήδη βρασμένα συκωτάκια στο τηγάνι και σβήνουμε με το κρασί.

Υπόλοιπα υλικά συνταγής :

1) 8 κρέπες από αυτές που ετοιμάσαμε ή κατεψυγμένες

2) την γέμιση της αρεσκείας μας ή αυτή που ετοιμάσαμε παραπάνω

3) 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ή (100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος και 100 γραμμάρια γάλα            εβαπορέ αδιάλυτο) , για να ρίξουμε από επάνω

4) Λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του σκεύους ψησίματος εκτός αν βάλουμε αντικολλητικό χαρτί .

5) Κασέρι για το πασπάλισμα από πάνω.

Εκτέλεση συνταγής :

Αφήνουμε την γέμιση να κρυώσει. Παίρνουμε μία μία την κάθε κρέπα, την ανοίγουμε και βάζουμε από μια μεγάλη κουταλιά της σούπας γέμιση στο κέντρο της σχηματίζοντας τη διάμετρό της. Κατόπιν την τυλίγουμε σε ρόλάκι. Το ίδιο κάνουμε για όλες τις υπόλοιπες μέχρι να μοιράσουμε ισόποσα τη γέμιση σε κάθε μία. Τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο σκεύος ψησίματος, πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο κασέρι, τόσο ώστε να τις σκεπάσει και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

Ψήνουμε  για 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς στο αερόθερμο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο ξενώνας «Μαργαρίτα».

 

 

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Next Post
Με συννεφιά, βροχές και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ο καιρός σήμερα (11/6)

Με συννεφιά, βροχές και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ο καιρός σήμερα (11/6)

Δεν κινδυνεύετε από Αλτσχάιμερ εάν έχετε τη συγκεκριμένη ομάδα αίματος

Δεν κινδυνεύετε από Αλτσχάιμερ εάν έχετε τη συγκεκριμένη ομάδα αίματος

Οι ξηροί καρποί σημαντικό «όπλο» ενάντια στον πρόωρο θάνατο

Οι ξηροί καρποί σημαντικό «όπλο» ενάντια στον πρόωρο θάνατο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd