Κουνουπίδι γιαχνί

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ…

ΥΛΙΚΑ:

1 κουνουπίδι μέτριο
2 μεγάλα κρεμμύδια
5 κουτ. σούπας κατά προτίμηση σπιτική σάλτσα
1 κουτ. σούπας μπελτέ
1 κνορ μοσχάρι

μαϊντανό
κανέλα
αλάτι
πιπέρι
λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβω σε κομμάτια το κουνουπίδι και το περνάω πρώτα από το τηγάνι δηλαδή το τσιγαρίζω από όλες τις πλευρές του.
Βάζω τα κομμάτια του στην κατσαρόλα μου αφού πρώτα έχω τσιγαρίσει τα κρεμμύδια με λίγο λάδι, ρίχνω την σάλτσα μου, τον μπελτέ λίγο νερό, το κνορ , τον μαϊντανό, την κανέλα, το πιπέρι και το αλάτι.  Βράζω μέχρι να γίνει το φαγητό και να δέσει η σάλτσα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.