Κουλουράκια πασχαλινά

Κουλουράκια πασχαλινά

ΥΛΙΚΑ :

450 γρ. φυτινη με άρωμα βουτύρου
2 ποτήρια ζάχαρη
6 αυγά
3/4 ποτηριού κρασιού γάλα
3 βανίλιες
1 φακελάκι μπέικιν
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
750 γρ. φαριναπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Χτυπάμε τη φυτινη να αφρατεψει. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα,τις βανίλιες,το ξύσμα και σιγά σιγά το αλεύρι με το μπέικιν. Πλάθουμε μικρά κουλουράκια γιατί φουσκώνουν αρκετά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για  15-20 λεπτά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Την συνταγή μας έδωσε η Βιβή Μαργαρίτη