Κουλουράκια κρασιού

Υλικά :
1 πακέτο αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κ.γ. αλάτι
1 φλ. τσαγιού
τριμμένα κίτρινα τυριά
1 αυγό
Εκτέλεση :
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό. Η ζύμη μας πρέπει να είναι τόσο μαλακή όσο να πλάθεται εύκολα. Κάνουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο ταψί μας όπου έχουμε ήδη στρώσει χαρτί ψησίματος, τα αλείφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Μπορείτε αν θέλετε να αντικαταστήσετε τα τυριά με πράσινη ελιά και ρίγανη και αν δεν τα αλείψετε και με το αυγό έχετε μια νηστίσιμη λύση.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας την έδωσε η φίλη μας Άντζελας Βαλλιάνου.