Κουλουράκια κανέλας με πολύ λίγα υλικά

Τα ωραιότερα εύκολα κουλουράκια που θα έχετε φτιάξει ποτέ…

Υλικά

1 ποτήρι αραβοσιτελαιο
1 ποτ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 ποτ. ζάχαρη

1 κ.γ. μαγειρική σόδα
2 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. γαρίφαλο
1 κ.γ. μπεικιν

αλεύρι φαρίνα ή για όλες τις χρήσεις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Χτυπάμε λίγο το λάδι με την ζάχαρη, προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα την μαγ. σόδα, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ..  Πλάθουμε τα κουλουράκια, τα ρολαρουμε μέσα στο σουσάμι για να κολλήσει επάνω, τα κάνουμε στρογγυλά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς  για 20 λεπτά.  Αν τα θέλετε πολύ μαλακά να τα ψήσετε μόνο 15 λεπτά.  Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα.  Μπορούμε να βάλουμε και ζάχαρη από πάνω αντί για σουσάμι.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.