Υλικα :
2 χοντρές φέτες ζαμπόν
μια κούπα ψιλοκομμένο Milner
600 γρ. μαγιονέζα
3 κ.σ. κέτσαπ
μπόλικο αλατοπίπερο
Εκτέλεση :
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το στήθος κοτόπουλου.
Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Το κόβουμε μικρά κυβάκια
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το τυρί.
Τα ενώνουμε όλα μαζί και προσθέτουμε την μαγιονέζα.
Πρέπει να μείνουν στο ψυγείο μια νύχτα να δέσουν τα υλικά.
Οι δοσολογίες είναι για μεγάλη ποσότητα κοτοσαλάτας.