Κοτόπουλο με μανιτάρια, μήλα και κάρι

KOTOΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ…
Υλικά
800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο σε κύβους
1 πακέτο μανιτάρια σε φέτες
2 ξινόμηλα σε κύβους
1 κουτ σούπας καυτερό κάρι η απλό
3-4 κουταλ σούπας ελαιόλαδο
3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
1/2 φλιτζάνι τσαγιού κουκουναροσπορους καβουρδισμένους
1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαύρες σταφίδες
1/2 φλιτζάνι ασπρισμένα αμύγδαλα η φιστικί Αιγίνης
1 κουτάλια σούπας μελί
Αλάτι και  πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμυδι.Προσθεστε το κάρι και ανακατεύετε ώστε να καβουρδιστεί ελαφρα.Ριξτε το κοτόπουλο και σοτάρετε καλά από όλες τις πλευρες, προσθεστε τα μανιτάρια αλατοπιπερώνετε και σοτάρετε όλα μαζί για μερικά λεπτα. Σβηνετε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί σκεπάζετε το τηγάνι χαμηλώνετε και μαγειρεύετε για 20 λεπτά προσέχοντας να μην στεγνώσει η σάλτσα του. Προσθεστε τα μήλα τις σταφίδες τον κουκουναροσπορο τα αμύγδαλα .
Αφήνετε το φαγητό στην φωτιά άλλα 5 λεπτα, προσθεστε το μέλι ανακατεύεται και σερβίρετε μαζί με βρασμένο ρύζι.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.