TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κοτόπουλο κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι

Φεβ 1, 2025
in Μαγειρική
Κοτόπουλο κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι
Share on FacebookShare on Twitter

Κοτόπουλο κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι

Υλικά για 3-4 μερίδες:

1 πακέτο χοντρό μακαρόνι

500 γρ. στήθος κοτόπουλο

500 ml χυμό τομάτας

1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι

1 πιπεριά Φλωρίνης

1 σκελίδα σκόρδο

2 τριγωνάκια la vache qui rit φέτα

1 πρέζα κανέλα

2-3 καρφάκια γαρύφαλλο

1 φύλλο δάφνης

1 σφηνάκι κόκκινο κρασί

ελαιόλαδο

μισό κ.γ. ζάχαρη

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

μαιντανό

δυόσμο ή βασιλικό

Εκτέλεση :

Ξεκινάμε βράζοντας το νερό για τα μακαρόνια. Στη συνέχεια τα προσθέτουμε μαζί με αλάτι και λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα μας.όταν βράσουν,τα σουρώνουμε και τα περνάμε από λίγο ακόμα ελαιόλαδο που έχουμε “κάψει” στην κατσαρόλα. Κόβουμε σε σχετικά μεγάλα κομμάτια το κρεμμύδι και σε μικρότερο το σκόρδο και την πιπεριά.Τα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το κοτόπουλο που το έχουμε προηγουμένως κόψει σε μικρά κομματάκια.Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και ρίγανη και το σοτάρουμε και αυτό σε μέτρια φωτιά.Θέλουμε να σοταριστεί πολύ καλά.Στη συνέχεια θα προσθέσουμε το κρασί και θα μόλις εξατμιστεί,θα προσθέτουμε και το χυμό τομάτας. Ανακατεύουμε καλά το φαγητό μας και χαμηλώνουμε λίγο ακόμα τη φωτιά.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, λίγη ρίγανη και αλάτι ακόμα,το γαρύφαλλο και τη δάφνη.Αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει πολύ το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα μας.Αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά και μόλις κρυλωσει λίγο προσθέτουμε το la vache qui rit και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί στη σάλτσα μας. Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα και φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού,δυόσμου ή βασιλικού.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Κέικ κρέμα-κεράσι
Μαγειρική

Κέικ κρέμα-κεράσι

Ιούν 22, 2025
Next Post
Πώς να συνδέσετε το κινητό σας σε Wi-Fi χωρίς να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης

Πώς να συνδέσετε το κινητό σας σε Wi-Fi χωρίς να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης

Αυτό που ξεχωρίζει στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης είναι το street style -10 looks που αγαπήσαμε

Αυτό που ξεχωρίζει στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης είναι το street style -10 looks που αγαπήσαμε

Άνδρας χρησιμοποίησε A.I και έκανε αίτηση για 1.000 θέσεις εργασίας – Το συγκλονιστικό αποτέλεσμα

Άνδρας χρησιμοποίησε A.I και έκανε αίτηση για 1.000 θέσεις εργασίας - Το συγκλονιστικό αποτέλεσμα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd