TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κοτοπιτάκια

Ιούν 18, 2018
in Μαγειρική
Κοτοπιτάκια
Share on FacebookShare on Twitter

 Κοτοπιτάκια…

Υλικά :

1 κρεμμύδι ξερό

λίγο ελαιόλαδο

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

1 κίτρινη πιπεριά

1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά

1 κ.σ. κάρυ

1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο

1 κοτόπουλο βρασμένο και ξεκοκαλισμένο

7-8 μανιτάρια λευκά

1 γρ. λευκό κρασί

100 γρ. κρέμα γάλακτος

2 αυγά

300 γρ. σκληρό τυρί πικάντικο τριμμένο

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο για το ράντισμα των φύλλων

1 πακέτο φύλλο κρουστάς

Εκτέλεση:

Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει. Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε μαζί με το ελαιόλαδο στο τηγάνι. Κόβουμε όλες τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και τις ρίχνουμε και αυτές στο τηγάνι. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πάπρικα, το κάρυ και το μοσχοκάρυδο. Ρίχνουμε το κοτόπουλο που έχουμε ξεψαχνισμένο. Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα μανιτάρια, τα ρίχνουμε στο τηγάνι και αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν όλα τα λαχανικά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος περιμένουμε για λιγα λεπτά μέχρι να δέσει και μόλις δέσει βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Αφού βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τα αυγά, το πιπέρι, το αλάτι και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει Κόβουμε τα φύλλα μακρόστενες λωρίδες. Πιάνουμε 2 λωρίδες που περνάμε με ελαιόλαδο βάζουμε λίγη από τη γέμιση και κλείνουμε καλά για να μη ανοίξουν στο ψήσιμο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 20-25 λεπτά περίπου.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
Ντίνος Μπάρδας: Αν ο Χρήστος Μιχαλάκης αποφασίσει να κατέβει στο Δήμο Τρικκαίων θα πάμε μαζί του

Ντίνος Μπάρδας: Αν ο Χρήστος Μιχαλάκης αποφασίσει να κατέβει στο Δήμο Τρικκαίων θα πάμε μαζί του

 Ποδηλατώντας με Κοινωνική Προσφορά

 Ποδηλατώντας με Κοινωνική Προσφορά

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΖΑΕΦ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΩΝ – ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΖΑΕΦ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΩΝ - ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd