TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κότα γεμιστή με ρύζι και συκωτάκια

Ιαν 1, 2025
in Μαγειρική
Κότα γεμιστή με ρύζι και συκωτάκια
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ…

Υλικά 
Για την επάλειψη της κότας
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές λευκό κρασί
1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
1 κουταλιά μέλι
αρκετό αλατάκι και πιπεράκι

Τα ανακατεύω όλα μαζί και κάνω ένα καλό χτύπημα.

Υλικά για την γέμιση
1 κοτόπουλο 2/1,2 κιλά
1 μεγάλο κρεμμύδι
συκωτάκια κότας
ρύζι κίτρινο
1 ξυλαράκι κανέλα
άνηθο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίστε το κοτόπουλο καλά.  Βάλτε σε μια κατσαρόλα 1.1/2 λίτρο νερό, ένα κρεμμύδι, ένα καρότο, 2 κλαράκια σέλινο.  Βραστε το κοτόπουλο για 25 λεπτά,  βγάλτε από το ζουμί και βάλτε το σε ένα πυρέξ.
Σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο λάδι, τσιγαρίστε τα συκωτάκια σε μικρά κομμάτια το κρεμμύδι, ρίξτε το ρύζι, προσθέστε δυο κούπες από τον ζωμό του κοτόπουλου, ψήστε για 1Ο λεπτά και προσθέστε και τον άνηθο.
Γεμίστε το κοτόπουλο, βάλτε ένα λεμόνι ή ένα μήλο να κλείσετε την κοιλιά του, μιας και το κοτόπουλο είναι βρασμένο και είναι δύσκολο να ραφτεί.  Περάστε το κοτόπουλο όλο με την σως την παραπάνω.  Βάλτε στο πυρεξ, προσθέστε 2 κούπες ζωμό από το κοτόπουλο, σκεπάστε με λαδόκολλα και αλουμινοχαρτο και ψηστε για 2 ωρες. Πριν το βγάλετε ανοίξτε να κάνει χρώμα και βγάζετε την γέμιση από την κοιλιά και σερβίρετε.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
Red passion! 10 κόκκινα κραγιόν για τέλεια εορταστικά μακιγιάζ που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα

Red passion! 10 κόκκινα κραγιόν για τέλεια εορταστικά μακιγιάζ που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα

Πρωτοχρονιά 2025: Πυροτεχνήματα, χαμόγελα και ελπίδα – Πώς υποδέχτηκε ο πλανήτης τη νέα χρονιά

Πρωτοχρονιά 2025: Πυροτεχνήματα, χαμόγελα και ελπίδα - Πώς υποδέχτηκε ο πλανήτης τη νέα χρονιά

Κοπή Βασιλόπιτας: Το έθιμο, η ιστορία και το σωστό κόψιμο

Κοπή Βασιλόπιτας: Το έθιμο, η ιστορία και το σωστό κόψιμο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd