Κορμός μερέντας

Κορμός μερέντας αγαπημένο γλυκάκι…

Υλικά:

1 μερέντα 400 γρ.

1 κρέμα γάλακτος 200 γρ.

1,5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ

70 γρ.κουβερτούρα

2 κουταλιές σ.βιταμ

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ χτύπησα με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.  Στη συνέχεια πρόσθεσα τη μερέντα, ανακάτεψα με ένα κουτάλι.  Έσπασα σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα πρόσθεσα μέσα στο μπολ. Έλιωσα την κουβερτούρα με το βιταμ και τα ενσωμάτωσα όλα μαζί. Έβαλα το μίγμα σε λαδόκολλα το τύλιξα και το έβαλα στη φόρμα του κέϊκ και στην κατάψυξη για 3 ώρες να σφίξει. Το έβγαλα, το γαρνίρισα με κουβερτούρα σοκολάτας και λευκή.

Έγινε τέλειος έκανα διπλή δόση γιατί γίνεται ανάρπαστος.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έδωσε η φίλη μας Κατερίνα Μαδίκα.