Κωνσταντίνος Μαλανδρίνος: Ο Τρικαλινός σχεδιαστής του Korres Project 4 που έφυγε “αθόρυβα” και με τραγικό τρόπο

Όταν στις 2 Νοεμβρίου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στις γραμμές του τρένου όλοι μιλούσαν για τον τραγικό θάνατο ενός 51χρονου Τρικαλινού. Ενός Τρικαλινού που όμως είχε μία μεγάλη ιστορία. Ο Κωνσταντίνος Μαλανδρίνος μπορεί να έφυγε “αθόρυβα” και τραγικά αλλά πρόκειται για έναν σημαντικό άνθρωπο. Ο Κωνσταντίνος Μαλανδρίνος ήταν υπεύθυνος για τον εξωτερικό σχεδιασμό του Korres Project 4.

Από αριστερά: Ηλίας Γαγανέλης της Replicar Hellas, Πέτρος-Τζανέτος Κοντογούρης της Νamco Hellas ΑΕ, Δημήτρης Κορρές της Korres Engineering και Κωνσταντίνος Μαλανδρίνος της Exarsis.

Το δυστύχημα σε διάβαση, επί του περιφερειακού Τρικάλων-Πύλης, στις 2 Νοεμβρίου όταν το Fiat Bravo του Μαλανδρίνου βρέθηκε πάνω στις γραμμές και μπροστά στο τρένο κάτω από συνθήκες οι οποίες ερευνώνται από την αστυνομία. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον οδηγό να χάνει την ζωή του ακαριαία.

Στα πρώτα στάδια σχεδιασμού του project του Δημήτρη Κορρέ.

Ο Κώστας Μαλανδρόνος γεννήθηκε το 1966, και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο Βαλομάνδρι Τρικάλων.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει είχε κάνει ένα νοσταλγικό και συγκινητικό flash back στη ζωή του μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε την προσωπική του σελίδα στο facebook.

“Στου παρελθόντος τα συρτάρια. Σκηνές από το 1992 και το 2004, πλούσια κόμη, μεγάλοι θόλοι, μικροί τροχοί!” έγραψε.

Το Korres Project 4

To Korres Project 4 έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στις 16 Ιουνίου 2013 στο “2ο ΤΑΤΟΙ CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2013”. Επρόκειτο μια νέα σχεδιαστική και κατασκευαστική προσπάθεια από τον Αρχιτέκτονα-Εφευρέτη Δημήτρη Κορρέ. Στην σχεδίαση συμμετείχε ο κ. Μαλανδρίνος Κωνσταντίνος και άλλοι συνεργάτες πάντα υπό την καθοδήγηση του κ.Κορρέ.

Έχει μήκος 3.920 mm, πλάτος 1.960 mm, ύψος 1.250 mm και μεταξόνιο 2.560 mm. Μάλιστα φορά ειδική ανάρτηση η οποία μπορεί να αυξήσει το ύψος του αυτοκινήτου κατά 400 mm.

Ζυγίζει 1.600 κιλά και φορά τον LS7 7.0-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της Corvette Z06 απόδοσης 505 ίππων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει 3,8 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα.

Πληροφορίες-πηγές: autoblog.gr