Κολοκυθάκια τσιπς

Κολοκυθάκια τσιπς

Υλικά 

κολοκυθάκια
αλάτι

αλεύρι

λάδι για τηγάνι

Εκτέλεση:

Κόβω τα κολοκυθάκια στην μεγάλη πλευρά του τρίφτη.

Τα περνάω με αλάτι και τα αφήνω σε μια λεκάνη για 3-4 ώρες.

Έπειτα τα στραγγίζω καλά τα περνάω με αλεύρι φροντίζοντας να καλυφθούν καλά όλα.

Τηγανίζω σε καυτό και μπόλικο λάδι.

Γίνονται πολύ τραγανά.
Αυτό τον τρόπο τον έμαθα σε εστιατόριο που δούλευα.

Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.