
500 μοσχαρίσιος κιμάς ελιά
2 μεγάλα κρεμμύδια
300 γρ. τυρί γκούντα
μαϊντανό
5 κουταλιές σούπας σπιτική σάλτσα
Στο τηγάνι βάζω τον κιμά με τα κρεμμύδια και μόλις φύγουν τα υγρά τους ρίχνω λάδι και τσιγαρίζω. Στην συνεχεία ρίχνω τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι , την σάλτσα και λίγο νερό. Ανακατεύω καλά και αφήνω 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα με τον κιμά. Γεμίζω τα κολοκυθάκια, πασπαλίζω με το τυρί και ρίχνω και λίγο σάλτσα ακόμα στο ταψί μου με λίγο νερό ανακατεμένη. Βάζω στον φούρνο και ψήνω μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει και να ξεροψηθεί το τυρί που έχω βάλει από πάνω.