TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κολοκυθάκια γεμιστά

Ιούλ 11, 2021
in Μαγειρική
Κολοκυθάκια γεμιστά
Share on FacebookShare on Twitter

Κολοκυθάκια γεμιστά

 

Υλικά :

  • κολοκυθάκια – περίπου 10 – μια στρώση μεγάλης κατσαρόλας
  • 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • ρύζι – περίπου 2-3 κσ.
  • βούτυρο – περίπου μισό βιταμ 125-150γρ.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι στο μουλτι
  • άνηθος – 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 αυγό
  • 1 λεμόνι
  • γιαουρτάκι
Εκτέλεση :
1)Πλένουμε και ξυνουμε τα κολοκυθάκια εξωτερικά με ένα μαχαίρι και τα τρυπάμε στην μέση (βγάζουμε το εσωτερικό τους με το κατάλληλο εργαλείο).
2)Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, τον άνηθο το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι και ζυμώνουμε.
4

3)Το μείγμα το βάζουμε μέσα στα κολοκυθια πατώντας ελαφριά. Αν μείνει από το μείγμα το πλάθουμε σε μπαλάκια και μαζί με τα κολοκύθια τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
4)Βάζουμε το βούτυρο κομενο σε μικρά κομματάκια. Αλατοπιπερονουμε από πάνω και τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά (το μάτι στο 10 στο δικό μου) περίπου 5 λεπτά χωρίς νερό να σωταριστουν με το βούτυρο.
8

5)Μετά καλύπτουμε με νερό ωσότου να καλυφθούν περίπου τα κολοκύθια περίπου 2 ποτήρια μεγάλα του νερού.
8
6)Χαμηλώνουμε την φωτιά (το μάτι στο 6 στο δικό μου) και τα ψήνουμε για περίπου 50-60 λεπτά μέχρι να δέσει το ζουμί τους.
7)Λίγο  πριν τα βγάλουμε ετοιμάζουμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε μέσα. Περιμένουμε να πάρει μια βράση 2 λεπτά και το κατεβάζουμε από την φωτιά.
9
10
8)Σερβίρονται απαραιτήτως με γιαουρτάκι στο πλάι.
11
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε ο ξενώνας “Μαργαρίτα”.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Κέικ κρέμα-κεράσι
Μαγειρική

Κέικ κρέμα-κεράσι

Ιούν 22, 2025
Next Post
Γλυκό του κουταλιού κεράσι

Γλυκό του κουταλιού κεράσι

Νάξος: Ένα νησί για εξερεύνηση που τα συνδυάζει όλα

Νάξος: Ένα νησί για εξερεύνηση που τα συνδυάζει όλα

Συμβουλές για τη διακοπή ενός αυτοκινήτου όταν ένα από τα ελαστικά εκραγεί όταν η ταχύτητα υπερβαίνει τα 100 km / h.

Συμβουλές για τη διακοπή ενός αυτοκινήτου όταν ένα από τα ελαστικά εκραγεί όταν η ταχύτητα υπερβαίνει τα 100 km / h.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd