Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, την Παρασκευή 04/04/2025 από 08:00 έως 15:00 για εργασίες της ΔΕΥΑΤ επί της οδού Πλούτωνος και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας έως τη συμβολή της με την οδό Φιλελλήνων.
– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, επί της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων από την χ/θ 57 (1600 μ. περίπου πριν την διασταύρωση της Εθνικής Οδού με την Ν.Π.Ο. Λάρισας Τρικάλων – Άρτης) έως τη χ/θ 59 (συμβολή της Εθνικής Οδού με την Ν.Π.Ο. Λάρισας – Τρικάλων – Άρτης), ρεύμα κυκλοφορίας από Λάρισα προς Τρίκαλα, από 15:30 της Πέμπτης 03/04/2025 έως και το Σάββατο 12/04/2025, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος, στα πλαίσια του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «DANIEL» ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΜΕΤΕΩΡΩΝ, ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ». Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται όλο το 24ωρο.
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, την Παρασκευή 04/04/2025 από 07:00 έως 15:0, στην οδό Πιτσάκου και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Δεληγιώργη έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Μαυροκορδάτου, για ανύψωση υλικών σε υπό ανέγερση οικοδομή.
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, το Σάββατο 05/04/2025 από 07:00 έως 15:00 στην οδό Αθ. Διάκου και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Κονδύλη έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Τιουσόν, για εκφόρτωση υλικών σε οικοδομή.
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, την Τετάρτη 09/04/2025 από 13:00 έως 15:00 στην οδό Ζωγράφου και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Βύρωνος έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Καποδιστρίου, για φορτοεκφόρτωση επίπλων από διαμέρισμα.
,