Κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφθηκε χωριά του Ασπροποτάμου και το Ελάφι Καλαμπάκας

Κλιμάκιο στελεχών του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τους Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ, περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, Μπακάση Βάσω, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας περιφερειακή σύμβουλο, Δημουλά Βαγγέλη, μέλος της Τ.Ε Τρικάλων του ΚΚΕ και Χαντζιάρα Γιώργο δημοτικό σύμβουλο Μετεώρων, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, περιόδευσε σε χωριά του Ασπροπόταμου  και Ελάφι Καλαμπάκας.

 

ΣΕ συνέχεια της περιοδείας στον Ασπροπόταμο τα στελέχη του ΚΚΕ, επισκέφθηκαν το Ελάφι Καλαμπάκας και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Τ.Σ και κατοίκους του χωριού .Εκφράστηκε ακόμη μια φορά η υποστήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των κατοίκων για την δυνατότητα να ξυλεύουν χωρίς προβλήματα στο δάσος της περιοχής, που σε μεγάλη έκταση του εμφανίζεται ιδιοκτησία ορισμένων μεγαλοιδιωτών.

Το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει αναδείξει το πρόβλημα με επερωτήσεις στη Βουλή και στην Περιφέρεια, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν τους κατοίκους στο ¨Ελάφι¨ εδώ και 50 χρόνια και συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα με αίτημα να περάσει όλη η δασική έκταση που εμφανίζεται ως διακατεχόμενη από ιδιώτες, αποκλειστικά στο κράτος και το Δασαρχείο να τους επιτρέπει να κάνουν λογική ξύλευση.

Αυτό το δίκαιο αίτημα τους, όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις, όπως και η σημερινή, δεν το λύνουν όπως όφειλαν και επ’ ωφελεία του δημοσίου, αλλά επιτρέπουν κάποιους ιδιώτες να κατέχουν δημόσια δασική έκταση.

Τα στελέχη του ΚΚΕ, τέλος ενημέρωσαν του κατοίκους του χωριού, για τις θέσεις του Κόμματος για την Υγεία, την πολιτική προστασία, την ανεργία και το λαϊκό εισόδημα, καλώντας τους σε συσπείρωση με το ΚΚΕ και σε αγώνα για όλα τα προβλήματα, αλλά και για βαθιές αλλαγές σε επίπεδο εξουσίας και οικονομίας, για να δοθούν ριζικές λύσεις στα προβλήματα.