KLEOPATRA Home Style: Εκπτώσεις ως 50% για να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας

Φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας.… Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που φτάνουν το 50% και δημιουργήστε χώρους μοναδικούς και ζεστούς που σας χαλαρώνουν. Η ανανέωση των λευκών ειδών δίνει πάντα μία πινελιά αναγέννησης κι αλλάζει τη διάθεση. Στο κατάστημα “KLEOPATRA Home Style”, της Κλεοπάτρας Κουτσάγια,  μπορείτε να βρείτε μοναδικά προϊόντα σε απίθανες τιμές για κάθε χώρο. Ανανεώστε τον χώρο σας μέσα από μία μεγάλη συλλογή για:

Η αίσθηση ανανέωσης ξεκινάει με μικρές αλλαγές στα λευκά σας είδη. Αναζητήστε τα μοναδικά σε ποιότητα και σχέδια βρεφικά λευκά είδη για τους μικρούς μπόμπιρες, αλλά και τα υπέροχα λευκά είδη για το παιδικό κι εφηβικό δωμάτιο. Σεντόνια, παπλωματοθήκες, κουβέρτες, μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες, πετσέτες μπάνιου και μπουρνούζια θα σας ενθουσιάσουν με τα σχέδια και τα χρώματα τα οποία θα δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο του παιδιού σας.

Επίσης στο κατάστημα “ Κλεοπάτρα Κουτσάγια “ θα βρείτε τα πάντα για τους φοιτητές που τώρα στήνουν το σπίτι τους. Σχέδια μοντέρνα για αγόρια και κορίτσια που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη ζωή των ενηλίκων.

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι εκτός από τα επώνυμα λευκά είδη έχετε τη δυνατότητα να κάνετε παραγγελίες με βάση τις απαιτήσεις του χώρου σας καθώς το κατάστημα έχει τη δυνατότητα να ράψει τα πάντα στα μέτρα σας.


Info

“Κλεοπάτρα Κουτσάγια”

Κουρτίνες – Λευκά είδη – Παιδικά

Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο

Καραϊσκάκη 16, Τρίκαλα

Τηλ. 2431022414

Fb: Κλεοπάτρα Κουτσάγια. Κουρτίνες – Λευκά είδη – Παιδικά.

Instagram: kleopatra.koutsagia