Kitten Heels: Δες 7 τρόπους για να φορέσεις αυτή την τάση του χειμώνα

#1. Συνδύασέ τα με τζιν και ένα ζεστό παλτό. Τα teddy coats και οι γούνες είναι τα must have του χειμώνα και θα ταιριάξουν τέλεια με τα γοβάκια σου.

#2. Τα kitten heels είναι φανταστική επιλογή και σε μποτάκια και θα αναβαθμίσουν σημαντικά το look σου αυτόν τον χειμώνα. Επίλεξέ τα σε μαύρο χρώμα για ένα πετυχημένο total black look ή τόλμησε μια πιο bold απόχρωση.

#3. Το λευκό χρώμα είναι σταθερή αξία και τον φετινό χειμώνα! Πέρυσι τα αγαπήσαμε σε ankle boots με χοντρό τακούνι και φέτος τα λατρεύουμε στην πιο χαμηλοτάκουνη εκδοχή τους.

#4. Sock boots +kitten heels 2 σε 1! Τόλμησε αυτόν τον ανατρεπτικό συνδυασμό, όπως κάνει η fashionista στην παρακάτω φωτογραφία. Φοράει κόκκινα μποτάκια και τα «παντρεύει» με vinyl παντελόνι και ένα καρό blazer!

#5. Για απλό καθημερινό και στιλάτο office look συνδύασε kitten heels σε μποτάκια με παντελόνι, πουκάμισο και ένα ωραίο blazer. To ατημέλητο look στα μαλλιά θα κάνει την εμφάνισή σου λίγο πιο ανάλαφρη και θηλυκή!

#6. Φόρεσε τα kitten heels με skinny τζιν και κοντό γουνάκι όπως το it girl της φωτογρφίας! Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με λευκό πουκάμισο αν πηγαίνεις στη δουλειά και φόρεσε από μέσα ένα lingerie top αν θέλεις να βγεις μετά τη δουλειά για ένα ποτό.

#7. Ακόμα και αν τα kitten heels που φοράς είναι ξώφτερνα μην μασάς. Όλες οι fashionistas φοράνε τα δικά τους χειμώνα καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία. Τόλμησέ το και εσύ!

από