Κι αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδέψουμε αγκαλιά με ένα βιβλίο… Στο βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος βρήκαμε δεκάδες τίτλους κορυφαίων συγγραφέων

Μετά από έναν ομολογουμένως δύσκολο χειμώνα και τα lockdown ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα… πανιά μας! Να ταξιδέψουμε, να χαρούμε θάλασσες, αμμουδιές, ηλιοβασιλέματα γεμάτοι ξεγνοιασιά. Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του όλα αυτά που αναπολούσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Όσοι αγαπάμε τη λογοτεχνία περιμένουμε τη στιγμή που θα χαλαρώσουμε δίπλα στο κύμα μέχρι να δύσει ο ήλιος αγκαλιά  με ένα βιβλίο, που θα μας ταξιδέψει κι αυτό, μέσα από τις σελίδες του. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να διαβάζεις με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Στο βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, που επί δεκαετίες βρίσκεται επί της Ασκληπιού 15, στα Τρίκαλα (τηλ. 2431026967) μπορούμε να αναζητήσουμε βιβλία που θα γεμίσουν τις βαλίτσες μας και τον χρόνο μας.

Ο Κωστής, η Νάνσυ, η Στέλλα και η Αθηνά μας ξενάγησαν,  με πολύ διάθεση και μεγάλη προθυμία στον κόσμο του βιβλίου προτείνοντάς μας βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά και φέτος το καλοκαίρι! Αν και δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τόσους τίτλους βιβλίων, παλιούς και νέους, με τη βοήθεια τους βρήκαμε αυτούς ακριβώς που αναζητούσαμε!

Στο δικό μας αγαπημένο και φιλόξενο βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μία ατελείωτη λίστα της πρόσφατης εκδοτικής παραγωγής, και όχι μόνο! Ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, κλασικά, best seller, ποίηση, δοκίμια ιστορίας, ψυχανάλυσης, ανθρωπογνωσίας, βιβλία και για τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες ή και για εκείνους που θέλουν να περάσουν πιο ευχάριστα τον ελεύθερό τους χρόνο.

Να μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε ότι στο βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος βρήκαμε και πολλά βιβλία σε προσφορά σε τιμές που ξεκινούν από -30% και φτάνουν ακόμη και τον -50%.

Τα βιβλία μας ταξιδεύουν το καλοκαίρι…