-μία κόκκινη φαρίνα που φουσκώνει μόνη της (αν βρεις με γεύση πορτοκάλι ακόμα καλύτερα).
-ένα βιτάμ σε μπολάκι
-ένα γιαούρτι πρόβειο
-δύο κούπες του τσαγιού ζάχαρη
-πέντε αυγά
-τρεις βανίλιες
-το χυμό από μισό πορτοκάλι
-το ξύσμα από ολόκληρο το πορτοκάλι
-150 γρ. γλυκό του κουταλιού κεράσι
Εκτέλεση :
Αλείφουμε την φόρμα (τσέρκι καλύτερα) με λίγο βιτάμ, χτυπάμε το βιτάμ (σε θερμοκρασία δωματίου) με την ζάχαρη , ρίχνουμε τα αβγά , το γιαούρτι, το κοσκινισμένο αλεύρι και τις βανίλιες το ξύσμα και τον χυμό πορτοκάλι και χτυπάμε ελάχιστα.
Προσθέτουμε στο μείγμα και το γλυκό του κουταλιού κεράσι και ψήνουμε στον αέρα για 45-50 λεπτά.