Κεντρική ομιλία του Θοδωρή Χήρα

Μεγάλη ήταν η συγκέντρωση στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Πύλης κ. Θοδωρή Χήρα στην Πύλη. Ο επικεφαλής της παράταξης ΄΄ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ΄΄ αναφέρθηκε στα εννιά χαμένα χρόνια και την απραξία της απερχόμενης Δημοτικής αρχής, σε μια δυναμική εκδήλωση στην καρδιά της πρωτεύουσας του Δήμου , επιβεβαιώνοντας τον αέρα νίκης ενόψει των επικείμενων εκλογών την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Περιέγραψε συνοπτικά, για κάθε τομέα, τα έργα και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του, με τα οποία ο Δήμος Πύλης θα βγει από τη στασιμότητα και θέσει στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Δήμος Πύλης γυρίζει σελίδα και αλλάζει προοπτική, πηγαίνοντας στην κατεύθυνση που επιβάλει να έχει ένας σύγχρονος Δήμος. Τόνισε την ανεξαρτησία και την πολυσυλλεκτικότητα της καθαρά αυτοδιοικητικής του παράταξης, που απαρτίζεται από άφθαρτους, νέους, αλλά και έμπειρους υποψηφίους , σχεδόν από όλους τους πολιτικούς χώρους, δήλωσε περήφανος ως επικεφαλής. Και επιβεβαίωσε το κοινό τους πάθος για συνεργασία, δράση και ανιδιοτελή προσφορά.

Υπογράμμισε τη διαφάνεια και το νέο δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου, καταδίκασε τα ρουσφέτια και τις πελατειακές μικροεξυπηρετήσεις, και δεσμεύτηκε στην αξιοκρατία και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Μιλώντας σε θερμό και ενθουσιώδες κλίμα, ο γιατρός μετέφερε τα μηνύματα νίκης που ο ίδιος και οι υποψήφιοί του παίρνουν από κάθε γωνιά του δήμου Πύλης. Από τις συγκεντρώσεις, τις επαφές, τις συζητήσεις με τους συνδημότες. Τόνισε πως ως αξιωματική αντιπολίτευση ανέδειξαν πάρα πολλά ζητήματα και πρότειναν λύσεις, όμως ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή άφησαν το χρόνο της θητείας τους να κυλήσει ανεκμετάλλευτος. Κάλεσε τους πολίτες να μην πιστέψουν τις ξαναζεσταμένες υποσχέσεις και να εμπιστευτούν την παράταξη <<Πορεία στο Μέλλον>> που θα αγκαλιάσει όλους τους δημότες, χωρίς αποκλεισμούς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός ο Υπουργός ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο Αν. Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο Διοικητής Γρηγορίου Κων/νος,  ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαρία Αθανασίου – Γιαγιάκο, ο πρώην Δήμαρχος Πύλης Κουφογάζιος Κώστας, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Βλαχογιάννης Ηλίας, κ.α.

Καταλήγοντας, και πριν την παρουσίαση του πανίσχυρου ψηφοδελτίου νίκης, ζήτησε από τους δημότες την ψήφο τους, τονίζοντας με νόημα ότι <<εμείς θα την τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας!! Είμαστε πολύ κοντά στη μεγάλη ανατροπή!!>> και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει πια χρόνος για χάσιμο.