TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κεφτεδάκια με Σύγκλινο Μάνης σε σάλτσα τυριών

Δεκ 16, 2017
in Μαγειρική
Κεφτεδάκια με Σύγκλινο Μάνης σε σάλτσα τυριών
Share on FacebookShare on Twitter
Έχετε καταλάβει ότι μου αρέσει να μπερδεύω τις γεύσεις.  Μια από αυτές τις αλχημείες είναι και αυτή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την μοσχοβολιά από το σύγκλινο με μια βουτιά στην κρέμα τυριών και το στόμα να γεμίζει γεύσεις και αρώματα.
Υλικά :
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
200 γρ. σύγκλινο Μάνης
1 αυγό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο
2 ποτήρια μπαγιάτικο ψωμί
2 ντομάτες τριμμένες
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

Υλικά για το τηγάνι :
μισή κούπα αλεύρι γοχ
μισή κούπα Καλαμποκάλευρο
σπορέλαιο

Εκτέλεση :
Ψιλοκόβουμε το σύγκλινο και το πολτοποιούμε στο μουλτι.
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια.
προσθέτουμε αλάτι με προσοχή γιατί έχει και το σύγκλινο.
Ζυμώνομαι πολύ καλά τα υλικά μας.
Αφήνουμε μια ωρίτσα στο ψυγείο.
Πλάθουμε κεφτεδάκια.
Τα αλευρώνουμε με τα δυο είδη αλευριού.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά να μην μας αρπάξουν.
Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Τα συνοδεύουμε με σάλτσα τυριών.

Υλικά για την σάλτσα τυριών :

1 κρέμα γάλακτος  330 γρ.
1 Φιλαδέλφεια
60-80 γρ. φέτα
1 κ.σ. lourpak αν θέλετε για εξτρά γεύση
μπόλικο πιπεράκι

Εκτέλεση για την σάλτσα τυριών:
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε την κρέμα γάλακτος.
Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε την φέτα θρυμματισμένη, και το Φιλαδέλφεια.
Ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν  τα υλικά.
Δοκιμάζουμε αν θέλει λίγη ακόμα φέτα.
Δεν προσθέτουμε καθόλου αλάτι.
Θέλει όμως μπόλικο πιπεράκι.
Είναι μια πολύ νόστιμη κρέμα τυριών για μπιφτέκια, κεφτεδάκια, και σνίτσελ.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Next Post
Καιρός ΕΜΥ: Καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός ΕΜΥ: Καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες το Σαββατοκύριακο - Αναλυτική πρόγνωση

Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Σαν σήμερα το 1821 πέθανε ο Υδραίος αγωνιστής της Ελληνικής Επανάστασης Αντώνης Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd