TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κεφτεδάκια με λευκή σάλτσα

Φεβ 17, 2019
in Μαγειρική
Κεφτεδάκια με λευκή σάλτσα
75
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ…

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ

600 γρ. κιμάς ελιά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/4 κουταλάκι μπαχάρι
1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κουταλιές αλεύρι
2 κούπες ζωμό βοδινού εγώ βράζω κνορ
250 ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκινάμε με το κρεμμύδι, το οποίο θα ψιλοκόβουμε και το τηγανίζουμε σε μια κουταλιά βούτυρο να μαλακώσει και να πάρει μια πιο ισχυρή γεύση. Αφήστε το κρεμμύδι να κρυώσει και έπειτα ρίξτε το στον κιμά μαζί με τη φρυγανιά, το αυγό, το μαϊντανό, το μπαχάρι, μοσχοκάρυδο, σκόνη σκόρδου, αλάτι και πιπέρι. Φτιάξτε μικρά κεφτεδακια και τηγανίστε λίγα λίγα στο τηγάνι περίπου για δυο λεπτά να πάρουν χρώμα. Βάλτε τα κεφτεδακια σε ένα πυρέξ.

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά να διαλυθεί αργά σε αυτό το αλεύρι.  Ανακατεύοντας προσθέτουμε σε λίγα λεπτά το προετοιμασμένο ζωμό, την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα, την σόγια και λίγο μοσχοκάρυδο.  Ανακατεύεται μέχρι να πήξει λίγο. Τέλος, προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Ρίξτε την σάλτσα στα κεφτεδάκια και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πήξει, να αλλάξει χρώμα και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρετε με οτι θέλετε πατάτες, ρύζι ή με πουρέ.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Κέικ κρέμα-κεράσι
Μαγειρική

Κέικ κρέμα-κεράσι

Ιούν 22, 2025
Next Post
Ξενοδοχεία από πάγο σε όλο τον κόσμο

Ξενοδοχεία από πάγο σε όλο τον κόσμο

Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd