TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κεφτεδάκια με γεμιστές πατάτες της Έφης

Νοέ 16, 2024
in Μαγειρική
Κεφτεδάκια με γεμιστές πατάτες της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Κεφτεδάκια με γεμιστές πατάτες της Έφης

Υπέροχη,καινούρια συνταγή,τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΥΛΙΚΑ για 20 περίπου κεφτεδάκια

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 κρεμμύδι τριμμένο

2 φέτες ψωμί (χωρίς την κόρα)

1 αυγό

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 κ. σούπας ξύδι

δυόσμο

μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κ. γλυκού αλάτι

1 κ. γλυκού πιπέρι

ρίγανη

λίγο νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκινάμε ψιλοκόβοντας το κρεμμύδι στο μούλτι.Στη συνέχεια θρυμματίζουμε και το ψωμί στο ίδιο σκεύος.Σε ένα λεκανάκι,ρίχνουμε τον κιμά,το ψωμί,το κρεμμύδι.Χτυπάμε το αβγό και το αλατίζουμε ελαφρώς και στη συνέχεια το προσθετουμε και αυτό.Ψιλοκόβουμε το μαιντανό και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.Ραντίζουμε με λίγο νερό,που θα κάνει πιο αφράτα τα κεφτεδάκια μας. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε σε μπαλίτσες τα κεφτεδάκια μας.Το βάζουμε σε ταψί με νεράκι που φτάνει λίγο κάτω από τη μέση από τα κεφτεδάκια και λίγο ελαιόλαδο πάνω στο καθένα.Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 200 για μία περίπου ώρα.Ανά διαστήματα,γυρνάμε τα κεφτεδάκια μας και συμπληρώνουμε με λάδι,αν χρειαστεί.

ΠΑΤΑΤΕΣ Κάθε πατάτα,αντιστοιχεί σε μία μερίδα

1 μεγάλη πατάτα

40 γρ. γάλα εβαπορέ

2 φέτες μπέικον

1 κομμάτι φέτα τριμμένο γκούντα

λίγη πιπεριά Φλωρίνης

λίγο κρεμμύδι ή και σκόρδο

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκινάμε πλένοντας καλά την πατάτα με τη φλούδα.Στη συνέχεια την τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε στο φούρνο,στον αέρα στους 230 για περίπου μία ώρα. Όταν μαλακώσει το εσωτερικό,το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε τρυπώντας με ένα πιρούνι,κόβουμε την πατάτα κατά μήκος,δημιουργώντας μια “θήκη” και ένα “καπάκι”.Αδειάζουμε το εσωτερικό της θήκης και κρατάμε την πατάτα που αφαιρέσαμε σε ένα μπολάκι.Προσθέτουμε στο μπολάκι το γάλα και το ψιλοκομμένο μπέικον,τη φέτα που θα τρίψουμε με τα χέρια,αλάτι ,πιπέρι και ρίγανη.Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι/σκόρδο και τα προσθέτουμε και αυτά. Λιώνουμε με ένα πιρούνι όλα τα υλικά και ξαναγεμίζουμε τις πατάτες.Προσθέτουμε το τριμμένο γκούντα και ψήνουμε λίγο ακόμα στο φούρνο,μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανό το μπέικον. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό,τοποθετώντας και το καπάκι της πατάτας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Κέικ κρέμα-κεράσι
Μαγειρική

Κέικ κρέμα-κεράσι

Ιούν 22, 2025
Next Post
Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε για να γεράσουμε με λιγότερα προβλήματα υγείας

Ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε για να γεράσουμε με λιγότερα προβλήματα υγείας

Ποιες είναι οι αλκαλικές τροφές σε διατροφή για παλινδρόμηση οξέος

Ποιες είναι οι αλκαλικές τροφές σε διατροφή για παλινδρόμηση οξέος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd