Και το όνομα αυτού Λυμπέρης-Δημήτριος!!!

Την 13η Ιουνίου κατά τις 15:00 το μεσημέρι,πραγματοποιήθηκε το μυστήριο της βάφτισης του πρωτότοκου ιού,του γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης-υπόδησης το κ.Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.

Το μυστήριο τελέστηκε στη πανέμορφη Βυζαντινή εκκλησία του 12ου αιώνα,στη Πόρτα Παναγία μόνη Αγίου Βησσαρίων,με τοποθεσία στη Πύλη Τρικάλων!
Ο νονός ήταν ο πολυσχιδης επιχειρηματίας κ.Γιώργος Σταγάκης καθώς και νονά συνυπήρξε και η επιχειρηματίας  κα.Ροδουλα Καμακαρη.
Πολλοί οι εκλεκτοί καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό,κοινωνικό και πολιτικό χώρο.
Αμέσως μετά το μυστήριο,το γλέντι φιλοξενήθηκε,από το suite the project,ένας χώρος αρκετά γνωστός στο κλάδο της εστίασης.
Ο στολισμός του χώρου ήταν εξεταστικός κ εντυπωσιακός με πολλά welcome για μικρούς κ μεγάλους,τα οποία επιμελήθηκε  η Σμαραγδα Μπακοπούλου,η μητέρα του μικρού Λυμπέρη-Δημητρίου.
Πλούσια δώρα για όλους,αυτό που ξεχώρισε ωστοσο, ήταν το άρωμα που επιμελήθηκε και κατασκεύασε αποκλειστικά η αδερφή του επιχειρηματία,η βαρωνη  Keithy de Gislain de Bontin σύζυγος του βαρώνου Olivier Mari Arnaud De Gislain De Bontin από τις Κάννες με την ονομασία Liberis εκ του ονόματος του νεοφώτιστου Λυμπέρης – Δημήτριος.
Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τους ευχόμαστε να τους ζήσει ο νεοφώτιστος.