…Και το όνομα αυτής Βασιλική

Η βάφτιση της μικρής τους κόρης ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για την οικογένεια του Απόστολου Ότσιου και της Αγγελικής Μαργαρίτη. Η μικρή… νεράιδα έκανε ένα μεγάλο ταξίδι από τη Γερμανία όπου γεννήθηκε πριν λίγους μήνες, στην Ελλάδα, για να λάβει το όνομά της με κάθε επισημότητα στην τελετή της βάπτισής της που πραγματοποιήθηκε στης 9 Απριλίου στον υπέροχο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ανηλίου Μετσόβου, από όπου κατάγονται οι γονείς της. Την τελετή της βάπτισης τέλεσε ο Ιερέας του χωριού π. Ιωάννης Μαργαρίτης ο οποίος έδωσε τις ευχές του στη μικρή Βασιλική.Οι γονείς μαζί με τους νονούς Στέφανο Αδαμόπουλο κι Έφη Ότσιου-Αδαμοπούλου και τη μικρούλα τους κόρη Βασιλική έλαμπαν από χαρά και συγκίνηση. Η βάπτιση έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας  παρέστησαν για να μοιραστούν τη χαρά της οικογένειας και να ευχηθούν στη νεοφώτιστη, στους γονείς, στους νονούς, στους περήφανους παππούδες, αλλά και την αδελφούλα της Φανή.

Η νεοφώτιστη έδειχνε να απολαμβάνει πραγματικά την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Μοιράζοντας χαμόγελα και κάνοντας χαριτωμένες γκριμάτσες συγκέντρωσε τα βλέμματα και τα φώτα πάνω της.

Ακολούθησε γεύμα στο CEZARIA Events & Hospitality Hall στα Γιάννενα σε στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού.

Τη φωτογράφηση και την κάλυψη της βάπτισης είχε ο Ιωάννης Ντάρας.

Αποστόλη κι Αγγελική, να ζήσει η μικρούλα Βασιλική και να είναι πάντα ευτυχισμένη. Οι ευχές όλων μας να τη συντροφεύουν!