Καθηλωτικό βίντεο με Τρικαλινούς συντελεστές για τα Θεοφάνεια-Αναπαράσταση του 1821 στους καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς (δείτε το παραστήνιο)

Ένα καθηλωτικό βίντεο με Τρικαλινούς συντελεστής για τα Θεοφάνεια έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Ο  σκηνοθέτης Φώτης Πάσσος και ο Νίκος Βερεντζιώτης (ως πρωταγωνιστής) τίμησαν την ημέρα των Θεοφανείων με ένα εκπληκτικό βίντεο που προκάλεσε δεκάδες θετικά σχόλια. Τα Θεοφάνια είναι μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή Εορτάζεται στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου (εορτών των Χριστουγέννων). Το όνομα προκύπτει από την φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας που συνέβη σύμφωνα με τρεις σχετικές ευαγγελικές περικοπές. Η εορτή των Θεοφανίων λέγεται επίσης και Επιφάνια και Φώτα

Το βίντεο αποτελεί αναπαράσταση των Θεοφανείων ακούγεται απόσπασμα με τα λόγια του μεγάλου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη αναφορικά με τον δεσμό των Ελλήνων με την ορθοδοξία.

Το βίντεο πρκαλεί ρίγη συγκίνησης…

 Σκηνοθεσία: Φώτης Πάσσος

-Social-

The Instagram: https://www.instagram.com/fotis_passo…

The Facebook: https://www.facebook.com/fotispassos/…

πρωταγωνιστή: Νίκος Βερεντζιώτης https://www.facebook.com/xagiati.raxa