«Καρπός ξηροί καρποί» στην Καραϊσκάκη 34… Εδώ θα βρείτε και θα γευτείτε τα πάντα από καρπούς….

 

Στην παλιά αγορά των Τρικάλων στην οδό Καραϊσκάκη 34 συναντήσαμε το κατάστημα «Καρπός ξηροί καρποί». Έναν… παράδεισο επί γης με κάθε είδους γεύσεις. Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά καταστήματα του είδους του στην πόλη το οποίο εδώ και τρία χρόνια έχει αποκτήσει «φανατικούς πελάτες». Προϊόντα που επιλέγονται προσεκτικά ένα προς ένα με στόχο την ικανοποίηση και την ανταπόδοση στην εμπιστοσύνη των Τρικαλινών οι οποίοι προτιμούν το κατάστημα για τα προϊόντα που προμηθεύονται.

Σε ένα μοντέρνο, με παραδοσιακές πινελιές χώρο, όπου σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή η όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρά του κάποιος θα βρει:

Στον «Καρπό ξηροί καρποί» θα βρείτε ελληνικά προϊόντα από παραγωγούς της Θεσσαλίας κι όχι μόνο, με τις καλύτερες ποιότητες προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Ένα αγαπημένο κατάστημα για όλους εκείνους που αγαπούν και ξεχωρίζουν τη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες γεύσεις. Ένα κατάστημα με απόλυτη ισορροπία στη νοστιμιά, την ποιότητα και την παράδοση, με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη.

Στην οδό Καραϊσκάκη 34, στο κατάστημα «Καρπός ξηροί καρποί» θα βρείτε και θα γευτείτε τα πάντα από καρπούς….

Θυμηθείτε ότι ακόμη κι αν εσείς δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας τα προϊόντα του με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2431038570.

Υπεύθυνος καταστήματος: Βαγγέλης Σίμος.