Καγιανάς με λουκάνικο

Εύκολο,γρήγορο,νόστιμο και απόλυτα καλοκαιρινό…

ΥΛΙΚΑ (για 1 μερίδα ):

1 μεγάλο λουκάνικο (έβαλα από κοτόπουλο)

1 κρεμμύδι μικρό

μισή πιπεριά Φλωρίνης

1 μεγάλο κομμάτι φέτα

μαϊντανό

3/4 κονσέρβα ψιλοκομμένα τοματάκια( ή φρέσκια τριμμένη)

3 αβγά μέτρια

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

λίγη ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ξεκινάμε κόβοντας το λουκάνικο ,την πιπεριά και το κρεμμύδι σε μέτρια κομμάτια.Στη συνέχεια τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε τα τοματάκια και χαμηλώνουμε τη φωτιά.Περιμένουμε μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα και να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος των υγρών.Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι ρίγανη και λίγη ζάχαρη στη σάλτσα.Στη συνέχεια χτυπάμε,αλατίζουμε και ρίχνουμε τα αβγά και αμέσως ανακατεύουμε καλά,πριν αρχίσουν να να ψήνονται.Τα αφήνουμε για λίγο ακόμα μέχρι να είναι έτοιμα τα αβγά. Σερβίρουμε με φέτα τριμμένη με τα χέρια και λίγο φρέσκο μαϊντανό και συνοδεύουμε με δροσερή σαλάτα και τηγανητές πατάτες.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλης μας Έφης Μπαξεβάνη.