Καγιανάς με χωριάτικο λουκάνικο

ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ…

Υλικά

5 μέτριες ντομάτες καλά ώριμες
1 μέτριο κρεμμύδι
1 καλό χωριάτικο λουκάνικο
3 αυγά
1 κουταλιά της σούπας συμπυκνωμένο μπελτέ
ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση 

Βάλτε λίγο ελαιόλαδο μέσα στο τηγάνι σας και τσιγαρίστε λίγο το λουκάνικο πρώτα.  Βγάλτε το και βάλτε το σε ένα πιάτο αικ μέσα στο ίδιο λάδι τσιγαρίστε λίγο το κρεμμύδι.  Προσθέστε την ντομάτα τριμμένη στο χοντρό του τρίφτη και αφήστε να φύγουν τα υγρά της, προσθέστε και μια κουταλιά μπελτέ για να κάνει ωραίο χρώμα ο καγιανάς μας και να έχει περισσότερη γεύση.  Όταν φύγουν όλα τα υγρά προσθέστε τα αυγά και αφήστε μέχρι να γίνουν τέλος προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.