Κ. Σκρέκας σε Λ. Αβραμόπουλο: «Ενισχύουμε με νέο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης τις Επιχειρήσεις που απώλεσαν τη λειτουργία τους λόγω Daniel»

Δεκτή γίνεται από την κυβέρνηση η πρόταση που κατέθεσε στον δημόσιο διάλογο ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος για Ειδικό Πρόγραμμα Χρηματοδότησης για τις επιχείρησης του Δήμου που λόγω των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου απώλεσαν τη δυνατότητα λειτουργίας τους. Σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, ο Δήμαρχος Μετεώρων ενημερώθηκε ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης αναλαμβάνει την έκδοση ειδικής πρόσκλησης για την ενίσχυση  πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

«Ο συντοπίτης μας Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας με ενημέρωσε  σχετικά με το Ειδικό Πρόγραμμα Χρηματοδότησης που ετοιμάζει το Υπουργείο Ανάπτυξης για την ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν από την κακοκαιρία Danel και έχουν απωλέσει τη δυνατότητα λειτουργίας. Ένα αίτημά μας γίνεται δεκτό από τον Υπουργό το οποίο είναι απαραίτητο  ώστε να μπορέσουν αυτές οι επιχειρήσεις να επαναλειτουργήσουν και να κρατήσουμε τα χωριά μας ζωντανά. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που βιώνουν μετά τις πρωτόγνωρες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου» δήλωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.