Kαμπάνια για την προώθηση της vintage (πεπαλαιωμένης) αισθητικής και κουλτούρας με τον Holy Mustache από τα Τρίκαλα

Τα τελευταία 6 χρόνια ο Holy Mustache είναι ο εμπνευστής μιας καμπάνιας για την προώθηση της vintage (πεπαλαιωμένης) αισθητικής και κουλτούρας.Αυτήν την Τετάρτη το Baccarat μεταμορφώνεται σε μια όμορφη vintage boutique και σας περιμένει για να ανακαλύψετε στιλιστικούς θυσαυρούς που μόνο ο Holy Mustache ξέρει να συλλέγει.

Streetwear, Sportswear, T-shirts. Skirts.

High waisted denim shorts & pants, jackets, shirts,

Σκοπός του Holy Mustache είναι να συνδέσει την στιλιστική απελευθέρωση με ένα είδος shopping που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ανακυκλώνοντας μεταχειρισμένα ρούχα και φέρνοντας στην διάθεση του κοινού παλιούς αφόρετους και ατόφιους ενδυματολογικούς θησαυρούς από ξεχασμένες αποθήκες βιοτεχνιών και πατάρια καταστημάτων προωθεί μια οικολογική τάση και μας θυμίζει ότι κάποτε στη Ελλάδα ράβονταν πολύ ποιοτικά ρούχα και οι πολίτες είχαν εργασία και αξιοπρέπεια.

Το να αγοράζουμε φτηνά ή ακριβά καινούρια ρούχα τα οποία ράβονται μέσα σε καθεστώς σύγχρονης δουλείας από απελπισμένους συνανθρώπους μας στις αναπτυσσόμενες χώρες μας κάνει ηθικούς αυτουργούς.

Οι έννοιες eco friendly, animal friendly, fair trade & sustainability είναι ανάγκη να εισχωρήσουν στην καθημερινότητα μας και να αποτελέσουν έμπνευση για να χτίσουμε ένα πιο όμορφο κόσμο.