Junior Toys για ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού και στην παραλία

Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να άργησε όμως έρχεται και θα είναι… καυτό. Ανυπομονούμε για να κάνουμε βουτιές και να διασκεδάσουμε στην παραλία με ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού.

Κι επειδή ο καιρός φτιάχνει πριν από κάθε εξόρμησή μας μια επίσκεψη στα Junior Toys επιβάλλεται.

Η θάλασσα από μόνη μπορεί να είναι διασκεδαστική, παρόλο αυτά, είναι σημαντικό να μην αμελήσουμε, όλες αυτές τις ώρες που θα παραμείνουμε στην παραλία, να έχουμε βρει τρόπους για να απασχοληθούν τα παιδιά μας και να ευχαριστηθούν από αυτήν τη θαλασσινή εξόρμηση ακόμα περισσότερο.
Έτσι η λαχτάρα των γονιών για διασκέδαση στην παραλία στις διακοπές, αποτελεί κύριο μέλημα τους που θα πρέπει να σκεφτούν με ποιον τρόπο ευχάριστο, «δροσερό» και ταυτόχρονα ξεκούραστο, θα απασχολήσουν τα μικρά τους!

Τα Junior Toys φροντίζουν να πάρουμε μαζί μας τη διασκέδαση στην παραλία και στη θάλασσα μέσα από μία μεγάλη γκάμα εποχιακών ειδών. Παιχνίδια, φουσκωτά, σωσίβια και στρώματα, κουβαδάκια, frisbee, μπάλες, καπέλα, γυαλιά, crocs, μαγιό, πετσέτες, ομπρέλες και χίλια δυο άλλα αξεσουάρ και παιχνίδια είναι στη διάθεσή μας για να κάνουν τις διακοπές μας ακόμη πιο ευχάριστες.

Junior Toys για ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού και στην παραλία.

1o κατάστημα: Καλαμάτα 9, τηλ. 2431038878

2ο κατάστημα:  28ης Οκτωβρίου 87, τηλ. 2431027357