JUNIOR TOYS: 25 χρόνια μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά

Σαν παιδιά γνωρίσαμε πολλά παιχνιδάδικα και παιχνίδια, για όλα τα γούστα και μάλιστα σε μια εποχή που οι δραχμές των γονιών μας έμεναν στις τσέπες τους. Το παιδικό παιχνίδι ήταν στη καλύτερη του περίοδο και τα παιδιά της εποχής, ζούσαν τη δική τους. Και μπορεί αυτές οι εποχές να έχουν περάσει, αλλά ακόμη τα παιδιά μας έχουν ένα παιχνιδάδικο όπου μπορούν να βρουν αυτό που ζητούν μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον και τιμές που αντέχουν οι γονείς.

Είναι το παιχνιδάδικο που κράτησε το κεφάλι ψηλά. Το παιχνιδάδικο που άντεξε στο χρόνο. Το Junior Toys δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης παιδικού παιχνιδιού εδώ και 25 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1990 με ιδιοκτήτες τους αδερφούς Βασίλη και Βάιο Μπαμπανάρα. Σήμερα λειτουργούν δύο καταστήματα 1 παραποταμίως στην οδό Καλαμάτα 9 κι ένα  στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Στόχος είναι να διασκεδάζουν περισσότερο και καλύτερα τα παιδιά αλλά και η  προώθηση της σωστής κι ασφαλούς ανάπτυξής τους.

Εδώ τα παιδιά και οι γονείς, θα βρουν τεράστια γκάμα παιχνιδιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς για κάθε ηλικία με όλα τα επώνυμα και μη.

Ωράριο Καταστημάτων ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 08:30-9.00 π.μ – 09:00 μ.μ ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:30 π.μ. – 8.00 μ.μ. συνεχόμενο.