Jennifer Lopez | Οι 5 χρυσοί skincare κανόνες που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Τα πέντε “S” πίσω από το διάσημο JLo Glow.

Οι performances της on stage είναι άκρως δυναμικές και ενεργητικές, ενώ η επιδερμίδα της δείχνει αψεγάδιαστη, σαν να ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω: Ο λόγος για την Jennifer Lopez, η οποία ακόμα και στα 51 της χρόνια διατηρεί τον τίτλο της γυναίκας-όνειρο για κάθε άνδρα και του beauty idol για κάθε γυναίκα. Ακολουθούν τα πέντε “S”, οι πέντε χρυσοί κανόνες δηλαδή που ακολουθεί σε καθημερινή βάση, οι οποίοι της χαρίζουν το περιβόητο JLo Glow, όπως τους αποκάλυψε πρόσφατα μέσω Instagram:

Καλός ύπνος

Παρά το γεμάτο της πρόγραμμα, η Lopez φροντίζει να κοιμάται 7-8 ώρες σε καθημερινή βάση έτσι ώστε η επιδερμίδα της να δείχνει φρέσκια και ξεκούραστη.

Συμπληρώματα διατροφής

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού της σε πολύτιμες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, παίρνει καθημερινά συμπληρώματα διατροφής, ενισχύοντας την ομορφιά της από μέσα προς τα έξω.

Αντηλιακή προστασία

Κάθε πρωί δεν ξεχνά να εφαρμόσει το αγαπημένο της αντηλιακό τόσο στο πρόσωπο όσο και στον λαιμό προκειμένου να προστατεύσει την επιδερμίδα της από τις ακτίνες UVA και UVB, το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών αλλά τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Ορός

Ένα από τα holy grail προϊόντα της είναι ο ορός της δικής της συλλογής καλλυντικών, ο οποίος ενυδατώνει, συσφίγγει και φωτίζει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της το λεγόμενο JLo Glow.

Υγιεινός τρόπος ζωής

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε το αποτέλεσμα που επιθυμεί, αν δεν ακολουθούσε παράλληλα ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι λοιπόν φροντίζει να τηρεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, να ασκείται καθημερινά αλλά και να πίνει πολύ νερό.

πηγή :https://www.harpersbazaar.gr/omorfia/peripoihsh/18423/jennifer-lopez-oi-5-xrusoi-skincare-kanones-pou-akolouthei-kai-deixnei-10-xronia-neoteri