Ισχυρή προσθήκη στη Μουριά με Παντούλα Κωνσταντίνο για το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Σε μια πολύ αξιόλογη προσθήκη στη Μουριά προχώρησε ο Χήρας Θεόδωρος, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Παντούλα Κωνσταντίνο του Στεφάνου και συμπορεύονται επισήμως, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Κώστας διαμένει μόνιμα στην Μουριά Τρικάλων και είναι πατέρας δύο τέκνων. Επί σειρά ετών εργάζεται ως υπάλληλος σε διάφορες τεχνικές εταιρείες.
Το 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του κ. Κώστα Μαράβα και εκλέχθηκε ως μέλος στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Μουριάς.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του αναφέρει σχετικά….. << Νιώθω υπερβολική αγάπη για το χωριό μου και πάντα επιζητώ την καλύτερη προοπτική για τους συγχωριανούς μου και τις ανάγκες τους. Η προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο είναι τρόπος ζωής για μένα και η ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελεί τον τρόπο έκφρασής μου για να βοηθώ στην επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Μετά από ώριμο διάλογο με τον Θοδωρή Χήρα αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” όπου ηγείται, διότι πείσθηκα ότι αποτελεί την πλέον κατάλληλη και αξιόπιστη αυτοδιοικητική επιλογή για την ανάπτυξη του τόπου μας >>.
Ο Θεόδωρος Χήρας από την πλευρά του δήλωσε…. << Ο Κώστας επέλεξε την ανάπτυξη. Ο Κώστας επέλεξε την πρόοδο και την ευημερία. Ο Κώστας επέλεξε την ανανέωση και τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ! Άνθρωπος με αστείρευτη θέληση για προσφορά στα κοινά. Κοινωνικός, δραστήριος, αεικίνητος, ευρέως αγαπητός και πρόθυμος.
Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Μουριάς.
Κώστα καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>