ΗΠΑ: Χαμός σε ξενοδοχείο – Κατσαρίδα μπήκε στο αυτί πελάτη και τον κούφανε

Απίστευτο περιστατικό σε ξενοδοχείο των ΗΠΑ με έναν άνδρα να χάνει την ακοή του από μια κατσαρίδα!

Μια απίστευτη ιστορία από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ έχει γίνει viral, καθώς ένας άνδρας έχασε την ακοή του σε ξενοδοχείο όπου διέμενε όταν μια κατσαρίδα μπήκε στο αυτή του!

Όπως αναφέρει το Newsweek, ο άτυχος άνδρας διέμενε στο ξενοδοχείο Sands Ocean Club, όταν κατά τη διάρκεια του ύπνου μια κατσαρίδα μπήκε στο αυτή του με συνέπεια να χάσει την ακοή του.

Όπως ήταν φυσικό ο πελάτης του ξενοδοχείου, ονόματι Todd VanSickle, προσέφυγε στη δικαιοσύνη με την υπόθεσή του να εκδικάζεται ενώ ζητά πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά ο VanSickle «ένιωσε έναν οξύ πόνο στο αυτί και από τη στιγμή εκείνη έχασε την ακοή του. Όπως γνωμάτευσαν οι γιατροί θα συνεχίσει να έχει πόνο στο αυτί ενώ είναι πλέον ανίκανος να εργαστεί».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rentokil, οι κατσαρίδες είναι το πλέον συνηθισμένο έντομο που υπάρχει στα ξενοδοχεία…a response.

πηγή :https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1302908/hpa-xamos-se-xenodoxeio-katsarida-mpike-sto-ayti-pelati-kai-ton-koyfane