Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τεράστιο το κύμα συμπαράστασης – Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι δωρεές

Δέκτης ενός τεράστιου κύματος συμπαράστασης έχει γίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020

Η γεμάτη σθένος παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα έχει γιγαντώσει εκ νέου το κύμα συμπαράστασης στην κοπέλα η περιπέτεια της οποίας έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα.

Η εικόνα της Ιωάννας να περπατάει με ψηλά το κεφάλι για να μπει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με τον δικηγόρο της να σχολιάζει ότι «ήταν πανέμορφη καθώς έλαμπε η ψυχή της» ενίσχυσε το κύμα δωρεών για την άτυχη κοπέλα στην σελίδα που έχει στηθεί στην πλατφόρμα Gofundme.com.

Στην πλατφόρμα είχε κάνει δωρεά και η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος με το ποσό των 1.000 δολαρίων, ενώ την προσπάθεια είχε στηρίξει δημοσίως και η συγγραφέας – αρθρογράφος Αριάννα Χάφινγκτον.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για την πρώτη της, εμφάνιση που συγκλόνισε την Ελλάδα μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε.

«Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από άγνωστο κόσμο που δεν γνωρίζω καν, με συγκίνησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος που είδα έξω από το δικαστήριο που έφτασε για να μου συμπαρασταθεί, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στον ΑΝΤ1.