Instagram: Νέα ειδική ενότητα με όλες τις φωτογραφίες από ένα γεγονός

Το Instagram αποφάσισε όπως και πολλές υπηρεσίες πριν από αυτό, να δημιουργήσει μια ξεχωριστή ενότητα με συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο για ένα σημαντικό γεγονός, για να μπορεί κάθε χρήστης να βλέπει τι γίνεται αλλά και να σχολιάζει.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Snapchat παρουσίασε πριν λίγο καιρό την υπηρεσία του Live Stories η οποία συλλέγει περιεχόμενο από κάποιο γεγονός και τα εμφανίζει σαν μία ιστορία και φυσικά μετά από αυτό ακολούθησε το Twitter που παρουσίασε την υπηρεσία Moments, η οποία και αυτή με τη σειρά της μαζεύει τα tweets που αφορούν κάποιο συγκεκριμένο γεγονός σε μία ενιαία ιστορία.
Βλέποντας αυτά και το Instagram αποφάσισε να κάνει κάτι παρόμοιο κι έτσι δημιούργησε μία νέα ενότητα ενότητα η οποία έχει συγκεντρωμένο όλο το υλικό που έχουν ανεβάσει οι χρήστες του για κάποιο σημαντικό γεγονός, για να μπορούν οι υπόλοιποι να ενημερωθούν και φυσικά να σχολιάσουν.
Η αρχή της υπηρεσία έγινε με αφορμή το Halloween ενώ πολύ σύντομα οι χρήστες στις ΗΠΑ, όπου είναι για την ώρα διαθέσιμη η υπηρεσία αυτή, θα δουν κι άλλα.
πηγή : newsit.gr