Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Μεγαλοχώρι

Ο ΣΟΑΤ επισκέφθηκε το Δημοτικό σχολείο του Μεγαλοχωριου προκαλώντας ενθουσιασμό στα μικρά παιδιά.

Στο Δημοτικό Σχολειο Μεγαλοχωριου,κατόπιν πρόσκλησης του Γυμναστη του κ. Μπουτα, βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΟΑΤ το πρωί της Παρασκευής (30/9) με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα σχολικού αθλητισμού με σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής.
Φυσικά παρευρέθη η Ολυμπιονίκης Φανή Τζελη και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κωνσταντίνα Τζελη που κατάγονται από το Μεγαλοχωρι και ήταν μαθητές του σχολείου, ο Πανελληνιονικης Αλέξανδρος Ζαφειροπουλος που επίσης ήταν μαθητής του σχολείου και οι Πρωταθλητές Εύα Παιταριδου και Γιώργος Βαργιάμης με τον Αρχιπροπινητη του Συλλόγου Νίκο Παιταριδη.
Τα μικρά παιδιά ενθουσιάστηκαν από την συνάντηση τους με τους αθλητές που έκαναν και μια μικρή παρουσίαση του Ολυμπισκου αθλήματος Ταεκβοντο,η Φανή Τζελη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών και ο Νίκος Παιταριδης μίλησε στους μαθητές για τις Αξίες του Αθλητισμου και το ιδεώδες των Ολυμπιακών Αγώνων.
Μακαρι αυτή η όμορφη εκδήλωση του Σχολείου να αποτελεσει αφορμή, ώστε οι μαθητες να ασχοληθούν με τον Αθλητισμο και να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και άσκησης,
Να ευχαριστήσουμε θερμα τον Διευθυντή, τον Γυμναστη και τους Δασκάλους του Δημοτικού Μεγαλοχωριου για την Τιμη που μας έκαναν και την ευκαιρία να βρεθούμε με τους μικρούς μαθητές.