Η Βούλα Παπαντώνη-Σελέκου με τα Μαγικά Γράμματα στην Πανελλαδική Έκθεση School & Office

Με τον εκδότη Θανάση Καστανιώτη

Τα Μαγικά Γράμματα είναι ένα κουκλίστικο βιβλιοπωλείο στο κέντρο των Τρικάλων. Ένας ζεστός χώρος που στήθηκε με πολύ μεράκι κι αγάπη για το βιβλίο επί της Καποδιστρίου 6 (πλησίον Πλατ. Παλαιού Δεσποτικού). Η ιδιοκτήτριά του, Βούλα Παπαντώνη-Σελέκου, έχοντας εμπειρία 25 ετών, έβαλε τα… δυνατά της δημιουργώντας ένα … στέκι για όλους εκείνους που αγαπούν τα βιβλία. Φροντίζει πάντα να ενημερώνεται και να μη λείπει τίποτα. Στο πλαίσιο αυτό πρόσφατα επισκέφθηκε την Πανελλαδική Έκθεση School & Office που αποτελεί μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου.

Είναι  η μοναδική εμπορική διοργάνωση στην Ελλάδα, για χαρτοσχολικά είδη, γραφική ύλη, παιχνίδια, εκδόσεις, εξοπλισμό γραφείου και αξεσουάρ. Η έκθεση που έγινε θεσμός, πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο, από το 2012.

Η 9η “School & Office” διεξήχθη από τις 7 έως και τις 9 Μαΐου  2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας κι εκεί η κ. Παπαντώνη Σελέκου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αλλά και να συνομιλήσει με προσωπικότητες του χώρου όπως ο εκδότης Θανάσης Καστανιώτης, συγγραφείς κ.α.

Με την Πόπη Σκαγια των κορυφαίων προϊόντων Skag

 

Με την κ. Πριοβόλου
Με τον κ. Καστανιώτη

Με τον κ. Χωμενίδη
Με τον κ. Δαββέτα
Η κ. Ζυραννα Ζατελη
Με τον Αλέξη Σταμάτη
Με την Νικολέττα Τσιτσανουδη