Η Βάσω Οικονόμου-B&O Exclusive στο  πιο «λευκό» event της χρονιάς, το Bridal Fashion Week στο Ζάππειο Μέγαρο!

Στο πιο «λευκό» event της χρονιάς το Bridal Fashion Week στο Ζάππειο Μέγαρο βρέθηκε η γνωστή τρικαλινή επιχειρηματίας Βάσω Οικονόμου και η ομάδα του B&O Exclusive. Top guests, άνθρωποι των media, μελλοντικές νύφες, αλλά και γαμπροί παρακολούθησαν μια υπέροχη βραδιά, εκεί όπου  εκατοντάδες outfits με νυφικά και ανδρικά, παρήλασαν μπροστά από 5000 ζευγάρια που επισκέφθηκαν την Bridal Fashion Week – BFW2020.Η Βάσω Οικονόμου και η ομάδα του B&O Exclusive παρέστη στο κορυφαίο αυτό γεγονός ως καλεσμένη της γνωστής σχεδιάστριας Στάλω Θεοδώρου κι ενημερώθηκε για τις τάσεις της μόδας για τη φετινή σεζόν μέσα από μια υπέρλαμπρη επίδειξη μόδας για την νέα συλλογή νυφικών 2020 στην οποία συμμετείχαν 40 εξαιρετικές νυφικές δημιουργίες, διάσημα μοντέλα και πλήθος επώνυμων καλεσμένων.

Στο πλαίσιο της Bridal Fashion Week στο Ζάππειον Μέγαρο, η ταλαντούχα σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου παρουσίασε τη νέα, εκπληκτική της συλλογή «4 εποχές», σε ένα φαντασμαγορικό show με λαμπερά ονόματα να παρευλαύνουν στην πασαρέλα και την crème de la crème της showbiz να παρακολουθεί με ενθουσιασμό τα bridal κομμάτια της Κύπριας δημιουργού.

Ανάμεσα στα μοντέλα που επιλέχθηκαν να φορέσουν τα νυφικά φορέματα της Complice Stalo Theodorou βρέθηκαν η Κέισι Μίζιου και η Χαρά Παππά από το GNTM 2019 αλλά και η νικητρία του GNTM 2018, Ειρήνη Καζαριάν. Με εξαιρετική χάρη περπάτησε και η Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία είχε υπάρξει πρωταγωνίστρια σε προηγούμενη καμπάνια της συλλογής της Complice Stalo Theodorou, «Fairy 2019» .

Την παράσταση έκλεψε το πρώην μοντέλο, Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έκλεισε το show, περπατώντας δίπλα-δίπλα με την κόρη της Teresa Humbert. Η Ναθαναήλ εντυπωσίασε μέσα στην εντυπωσιακή custom-made ολόσωμη φόρμα που σχεδίασε η σχεδιάστρια ειδικά για εκείνη.

Η κ. Οικονόμου συνάντησε μερικούς από τους συνεργάτες της στην Αθήνα και ενημερώθηκε για τις νέες τάσεις στο χώρο του νυφικού και φυσικά τίμησε με την παρουσία της την επίδειξη της εκπληκτικής Στάλω Θεοδώρου που η δουλειά της έχει μεγάλη απήχηση σε όλη τη δυτική Θεσσαλία μέσα από το κατάστημα B&O Exclusive.