Η τυρόπιτα της Κέλλης

Ξεσκέπαστη τυρόπιτα…

Μια απίστευτη και πανεύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο, που θα σας ενθουσιάσει.  Μου την εμπιστεύτηκε, την έφτιαξα, την δοκίμασα και την παραθέτω σε σας για να ξετρελλαθείτε όπως κι εγώ…


Υλικά για ταψάκι 25×35
4 αυγά
2 κεσεδάκια γιαούρτι
1/2 κιλό φέτα τριμμένη
1 κεσεδάκι γραβιέρα τριμμένη ή διάφορα τυριά που λιώνουν
1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι αλεύρι γ.ο.χ.
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
πιπέρι
Εκτέλεση
Σ ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά, αδειάζω το μείγμα μου στο ταψάκι το οποίο το έχω λαδώσει και ψήνω 45-50 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσει.  Αφήνω να κρυώσει πριν την κόψω για να σταθούν τα κομμάτια.

Σημ.:Αν θέλετε μπορείτε να μειώσετε το λάδι σε μισό κεσεδάκι όπως έκανα κι εγώ.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Σόφη Τσιώπου.

Τις συνταγές της  φίλης μας μπορείτε να βλέπετε στην σελίδα της «Οι Λιχουδιές της Σόφης».