Οι Τρικαλινοί δεν… λησμόνησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα

Οι Τρικαλινοί δεν… λησμόνησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Τρικαλινού συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα με τίτλο «Μη με λησμόνει».  Το ακροατήριο ήταν πολυπληθές κατά τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου που διοργάνωσαν οι εκδόσεις Διόπτρα και τα βιβλιοπωλεία Τσιοπελάκος και Παπαγιάννη στο Δημοτικό Κινηματογράφο στο Μύλο Ματσόπουλου.

Για το βιβλίο μίλησε ο γενικός χειρουργός και Διευθυντής του ΕΣΥ στο Γ.Ν. Τρικάλων Δρ. Δημήτρης Παπαγόρας, η δημοσιογράφος Χριστίνα Πετρενίτη και η εργοθεραπεύτρια Κατερίνα Κοπάνου, οι οποίοι ξετύλιξαν την συγκλονιστική αληθινή ιστορία…

Μία ιστορία που αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε άγριο λουλούδι, που ανθίζει μόλις ο χειμώνας φύγει, ένα λουλούδι που μεταξύ άλλων, συμβολίζει τη δύναμη της μνήμης, του έρωτα και της αληθινής αγάπης, το «μη με λησμόνει» σ’ ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.

Στο πλευρό του Κώστα Κρομμύδα η σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας του παιδικού βιβλίου η στιγμούλα που θα παρουσιαστεί το Σάββατο στα Τρίκαλα.


Υπόθεση

Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη…

Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον «σκότωσαν» γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.

Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σε ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.

Μουσικά

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Κατερίνα Κουβεντάρα (τραγούδι), ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος (Κιθάρα), ο Δημήτρης Αδάμος (μπουζούκι) και ο Αργύρης Μπούτλας (ακορντεόν).